The Practice a primit trofeul Gold SABRE Awards pentru cea mai buna campanie din categoria Employee Communications. Programul premiat, “Crazy About Computers”, realizat pentru TechTeam Global, a concurat cu proiecte din tari precum Marea Britanie sau Spania, cat si cu o alta campanie romaneasca
Agentia a avut 5 nominalizari la editia de anul acesta a premiilor SABRE, dintr-un total de peste 2.000 de intrari, cel mai mare numar de lucrari inscrise din istoria SABRE Awards. Noul trofeu al The Practice este al 6-lea obtinut de agentie in cadrul competitiei (5 Gold si 1 Platinum).

Echipa agentiei care a lucrat la aceasta campanie a fost formata din: Oana Bulexa - strategie si project management, Monica Jitariuc - social media, Ruxandra Avram si Anca Banita - suport implementare.

Premiile SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) sunt organizate de The Holmes Group, companie condusa de Paul Holmes, unul din cei mai apreciati analisti din lume al domeniului relatiilor publice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri