Dragos Militaru este, incepand din luna mai, noul Chief Marketing Officer al Fabryo Corporation, unul dintre cei mai mari producatori de lacuri si vopsele decorative din Romania.
El va dezvolta strategia de brand pentru urmatorii ani si va coordona procesele de business development si trade.

Dragos Militaru il inlocuieste pe Stefan Teodorescu, fostul director de marketing al Fabryo Corporation, in prezent Group Brands Director la Ursus Breweries.

“Fabryo se afla intr-o etapa importanta de dezvoltare, iar directiile strategice trasate acum trebuie sa fie in conformitate cu potentialul real al marcilor, al segmentului in care activam si cu obiectivul de a ne consolida pozitia de lider pe piata lacurilor si vopselelor decorative”, declara Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation. “Dragos va avea un rol cheie in acest proces, iar provocarile nu vor fi putine, de la dezvoltarea departamentului de marketing in asa fel incat sa sustina ritmul de crestere pe care ni l-am propus, la imbunatatirea eficientei in comunicarea de marketing si cresterea profitabilitatii. Ii urez bun venit in echipa si succes in noua functie.”

Dragos Militaru a ocupat anterior pozitia de director comercial in cadrul UPC Romania, fiind responsabil de strategia de marketing si vanzari pentru segmentul rezidential. Incepand cu 1995, a activat timp de peste 14 ani in industria bauturilor racoritoare, in cadrul Coca-Cola HBC si The Coca-Cola Company, unde a ocupat mai multe pozitii, de la sales manager, la Market Manager pentru Romania si Moldova, in perioada 2007-2009, si Market Operations Director South-East Europe, in intervalul 2009-2010.

In 2004, s-a mutat la Atena, in cadrul Coca-Cola HBC Grecia, unde a fost responsabil de operatiunile de trade marketing pentru toate categoriile de produs ale companiei, coordonand ulterior si proiectele comerciale strategice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri