Firmele romanesti de lobby, reprezentate prin Registrul Roman de Lobby, au devenit membre ale Public Affairs Community of Europe (PACE) – Comunitatea de Afaceri Publice a Europei - o platforma comuna a tuturor organizatiilor nationale a profesionistilor in afaceri publice si lobby.

Organizatia PACE a fost infiintata pe 7 mai la Roma si isi propune sa ofere sprijin, networking si informatii organizatiilor din cele 27 de state membre. De asemenea, organizatia va pune bazele unei “identitati europene” a profesionistilor in afaceri publice si lobby.

“Este convingerea noastra a profesionistilor din Europa ca numai dialogul social deschis, transparent si constructiv intre politicieni, societate civila si mediu de afaceri poate duce la evolutia societatii europene, si a noastra, a Romaniei, ca parte a familiei europene”, a spus Laura Florea, Presedintele Asociatiei Registrul Roman de Lobby.

Registrul Roman de Lobby este o asociatie a firmelor din domeniu, care isi propune sa promoveze si sa asigure autoreglementarea activitatilor d elobby si public affairs.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicitatea online în vreme de incertitudine
Setari Cookie-uri