Kiss FM, Radio ZU si RRA raman in topul audientelor radio

Kiss FM, Radio Zu si Radio Romania Actualitati raman cele mai ascultate posturi de radio atat la nivel urban, cat si in Bucuresti, potrivit valului de primavara al Studiului de Audienta Radio, realizat in perioada ianuarie-mai 2011.

Chiar daca top 3 a ramas neschimbat, in clasamentul audientelor au aparut multe modificari fata de perioada similara a anului trecut, in conditiile in care s-a schimbat procedura de culegere a datelor – de la interviuri fata in fata, la domiciliu, la interviuri telefonice.

“Din cauza schimbarii procedurii de culegere a datelor (de la interviuri domiciliare fata în fata la interviuri telefonice) si a proiectarii esantionului, ARA nu recomanda compararea rezultatelor valului de primavara 2011 cu valurile anterioare de masurare a audientei radio”, se arata in raportul Asociatiei pentru Radio Audienta.

Audientele medii la nivel urban (mii de ascultatori)

Cea mai mare scadere in audienta a avut-o Radio 21, care la nivel urban a pierdut o treime din audienta iar in Bucuresti, jumatate.

Audientele medii in Bucuresti (mii de ascultatori)

Studiul de Audienta Radio a fost realizat de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si Mercury Research SRL, pe un esantion de 8409 persoane.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri