Revista blogurilor de business: Exista un Isarescu de mijloc?

Afla aici ce subiecte trateaza astazi blogurile de business.

Dan Popa se intreaba pe blogul sau daca exista un Isarescu de mijloc. "Nu exista decat aceste doua variante (Isarescu cel bun si Isarescu cel rau - n. red.). Ori omul providential, ori omul care nu a vrut acord cu Fondul, ori cel care a spus ca nu ne va strivi criza decat oarecum indirect".

"Rata somajului la nivel national scade la 5,41%. In Bucuresti, rata somajului a ajuns la 1,98%", citim pe BusinessDay.ro. Potrivit lui Cristian Orgonas, "intr-o economie reala, o rata a somajului de 4-5% este considerata sanatoasa pentru mediul de afaceri din moment ce ofera companiilor posibilitatea de a gasi relativ usor angajatii de care au nevoie".

Reporter Virtual anunta ca Doru Buscu a castigat licitatia pentru marca "Academia Catavencu". Brandul fusese scos la vanzare, in cadrul unei licitatii, pretul de plecare fiind de 149.000 euro. Tranzactia s-a cifrat la 1,6 milioane de euro.

Cristian Manafu scrie pe blogul sau despre aniversarile brandurilor. "Ma uitam la reclama Coca-Cola, cea aniversara, si mi-am adus aminte ca mai sunt si alte branduri care implinesc 125 de ani de existenta in 2011. Am pus repede alaturi Mercedes, Avon si Bosch. Mai stiti si altele?".

Pe logec.ro citim despre deficitul bugetar in luna aprilie. "Aparent, finantele publice se redreseaza. Principalii factori responsabili de aceasta evolutie sunt cresterea incasarilor din TVA si reducerea cheltuielilor de personal".

Sursa foto: Agerpres.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri