Luna ianuarie rezerva in calendarul activitatilor creatorilor de moda participarea la targul de moda de la Dsseldorf / Germania, sens in care tanarul designer Stephan Pelger a apelat la agentia BtB Advertising pentru crearea si producerea materialelor sale de prezentare in cadrul acestui eveniment.

Targul de moda de la Dsseldorf este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din bransa, iar prezenta creatiilor Stephan Pelger este un pas important in construirea notorietatii si a formarii unui nume in piata internationala. Vom prezenta colectia de toamna iarna 2006/07, numita Jet Set, un omagiu adus vechilor sasi, in care se regasesc lucruri inspirate din traditia saseasca, dar aduse si asamblate in lumea moderna. Am apelat la serviciile BtB Advertising, fiindca am regasit acelasi spirit proaspat, aceeasi imaginatie si creativitate de care aveam nevoie pentru a concepe materiale de prezentare pe masura colectiei si, mai ales, a ocaziei. La un asemenea targ, volumul de informatie si de noutati este coplesitor, deci aveam nevoie de o imagine care sa iasa din tipar, ceea ce echipa BtB mi-a oferit foarte prompt, declara Stephan Pelger.

BtB Advertising este o agentie full-service independenta, infiintata in 2003, al carei potential de crestere se afla in sectorul serviciilor complete (strategie, creatie, client service, media, productie, PR) pentru clientii locali si internationali, pregatiti sa intre pe piata de comunicare prin intermediul unei echipe cu experienta acumulata de peste 10 ani in domeniu. Activitatea agentiei se concentreaza pe oferta serviciilor prompte si de calitate in special companiilor de provenienta germana, carora le se adreseaza in limba lor materna si in conditii de control al costurilor specific structurii de organizare al acestora.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.