Afla aici ce subiecte trateaza astazi blogurile de business.
Sistemul bancar american a stat la baza actualei crize mondiale, materializarea riscurilor asumate de bancheri in anii de dinainte de criza generand pierderi uriase economiilor dezvoltate si determinand o crestere semnificativa a datoriilor publice. Cateva cifre care arata evolutia in ultimii zeci de ani a bancilor din SUA in ce priveste profiturile, numarul angajatilor, creditele restante si alti indicatori, pe BusinessDay.ro.

Dan Popa explica pe blogul sau, Hymerion.ro, de ce zic unii ca vine din nou criza - una a datoriilor suverane subprime. Incepand din 2008, bancile centrale au injectat 5.000 de miliarde de dolari in economia mondiala (circa 8% din PIB-ul global).S-ar putea ca asta sa duca la probleme in perioada care urmeaza.

1 iunie ne ajuta sa nu uitam:
copiii dau pulsul dezvoltarii armonioase unei natiuni. scrie Andreea Maria Paul pe blogul sau. Educatia si protectia lor se afla in mainile noastre. Ei nu voteaza si nici nu pot influenta politica publica in favoarea lor. Asadar, se vorbeste mult prea putin despre ei in dezbaterile publice politice. Or noi suntem datori sa facem tot ceea ce este cu putinta pentru a le oferi educatia si protectia de care au nevoie. Un sistem de invatamant reformat, puternic, duce la o resursa umana competitiva si la o natiune performanta.

Printre subiectele fierbinti ale acestor zile, se numara refuzul medicilor de familie de a semna contractul-cadru cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), exodul medicilor romani in strainatate, lista aberanta a criteriilor pe care trebuie sa le indeplineasca un pacient pentru a putea fi internat si clasificarea spitalelor. Citeste mai multe detalii pe blogul Reflectiieconomice.zilisteanu.ro

Cristian Manafu a postat astazi pe blog cea mai luna reclama online din lume. "Probabil titlul postului v-a speriat un pic, fiind obisnuiti cu “balciul de bannere” pe care il intalnim pe site-urile de la noi. Nu e ce credeti sau, ma rog, nu e nimic atat de nasol pe cat poate parea".

Orlando Nicoara scrie ca, din aceasta dimineata, la 4 ani de la lansare si la doi ani si jumatate de la achizitie, Monden.info a devenit Urban.ro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri