Revista blogurilor de business

Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.

Dan Dragomir scrie pe blogul sau ca publicatia BGR are informatii pe surse conform carora Microsoft va cumpara divizia de terminale Nokia pentru 19 miliarde de dolari. Nokia a declarat ieri ca informatiile nu au o baza reala.

Pe de alta parte, de pe blogul lui Dragos Stanca aflati ca publicitarul Bogdan Naumovici va lansa proiectul online People for Deals si ca in urmatoarea perioada vor urma si alte proiecte.

Despre faptul ca Guvernul a adoptat taxarea inversa pentru livrarea, in interiorul tarii, a cerealelor si plantelor tehnice, puteti citi de pe blogul Andreei Maria Paul, consilierul premierului Emil Boc.

Refuzul medicilor de familie de a semna contractul-cadru cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), exodul medicilor romani in strainatate, lista aberanta a criteriilor pe care trebuie sa le indeplineasca un pacient pentru a putea fi internat si clasificarea spitalelor, sunt subiectele abordate pe blogul Reflectii Economice.

Despre cum evolueaza preturile in Romania si in alte noua tari din Europa, puteti citi pe blogul Businessday.ro.

Astfel, potrivit indicelui imobiliare.ro, la nivel national, pretul mediu solicitat de proprietari a scazut in luna anterioara cu 0,4% fata de aprilie, si cu 12,6% fata de mai 2010, insa a crescut cu 1,2% comparativ cu decembrie. In prezent, in cazul apartamentelor, pretul mediu solicitat este de 1.045 euro/mp.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri