BBC Focus are peste 100 de pagini de articole scrise de experti din diverse domenii, care abordeaza tematici precum: astronomie, fizica, geologie, biologie si tehnologie.

Echipa redactionala din Romania va fi coordonata de Radu Cristescu, specialist in Stiinte politice si filozofie, autor si co-autor de diverse publicatii pe teme din politica contemporana.

Laurentiu Staicu este senior editor al revistei BBC Focus, conferentiar universitar in cadrul Facultatii de Filozofie, Universitatea din Bucuresti.

Citeste si:

“In acest moment, stiinta in Romania este popularizata condescent, bolovanos, didactic. BBC Focus vine dintr-o lume in care popularizarea stiintei se face de cel putin 300 de ani! Este o revista pentru oamenii inteligenti, pentru mintile curioase, pentru cei care vor sa fie la curent cu tot ce se intampla in materie de stiinta, tehnologie si viitor”, a declarat Radu Cristescu, redactor-sef BBC Focus.

Revista va fi la disponibila incepand cu 15 iunie in toate retelele de distributie conventionale si neconventionale (hypermarket, mall-uri, benzinarii) la pretul de 11,9 lei iar tirajul va fi de 15.000 de exemplare.