Revista BBC Focus se lanseaza in Romania pe 15 iunie

Incepand cu luna iunie, revista Focus va fi publicata si pe piata din Romania sub licenta BBC de catre MSG Romania, parte a Intact Media Group. BBC Focus este o publicatie specializata pe subiecte de stiinta, tehnologie, fenomene naturale si viitor.

BBC Focus are peste 100 de pagini de articole scrise de experti din diverse domenii, care abordeaza tematici precum: astronomie, fizica, geologie, biologie si tehnologie.

Echipa redactionala din Romania va fi coordonata de Radu Cristescu, specialist in Stiinte politice si filozofie, autor si co-autor de diverse publicatii pe teme din politica contemporana.

Laurentiu Staicu este senior editor al revistei BBC Focus, conferentiar universitar in cadrul Facultatii de Filozofie, Universitatea din Bucuresti.

“In acest moment, stiinta in Romania este popularizata condescent, bolovanos, didactic. BBC Focus vine dintr-o lume in care popularizarea stiintei se face de cel putin 300 de ani! Este o revista pentru oamenii inteligenti, pentru mintile curioase, pentru cei care vor sa fie la curent cu tot ce se intampla in materie de stiinta, tehnologie si viitor”, a declarat Radu Cristescu, redactor-sef BBC Focus.

Revista va fi la disponibila incepand cu 15 iunie in toate retelele de distributie conventionale si neconventionale (hypermarket, mall-uri, benzinarii) la pretul de 11,9 lei iar tirajul va fi de 15.000 de exemplare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicis Events lansează platforma de evenimente outdoor SUMMER IN THE CITY
Setari Cookie-uri