Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Orlando Nicoara scrie despre pregatirile de listare pe bursa a unor companii precum Groupon si Facebook si interesul foarte mare pe care investitorii il au pentru aceste companii.

De asemenea, manageul se intreaba ce s-ar intampla in cazul unei listari a unei companii online din Romania.

“E adevarat, nu sunt foarte multe cele care s-ar “califica” dar chiar si asa sunt curios daca investitorii ar reactiona cat de cat, tinand cont de context, “frenezia” care a cuprins piata din SUA. Pareri? “, scrie acesta.

Dan Dragomir scrie despre lansarea unui centru de suport pentru Europa de catre Schneider Electric, un important furnizor de echipamente IT pentru centre de date si telecomunicatii.

Pe blogul Riscograma puteti citi despre noua organizare teritoriala propusa de presedintele Traian Basescu.

“Orice reorganizare teritoriala e de natura sa creeze vanzoleala mare printre baronii “locali”: inversari de rol, prabusiri spectaculoase dar si aliante nebanuite sau post?ri noi - de faraoni regionali. Per total, puterea lor va slabi dramatic. Insa pentru ca specia sa dispara este nevoie de mai mult. Trebuie ca insasi feuda sa dispara cu totul”

Daca va intereseaza care era salariul mediu net pe economie inainte de Revolutie si vreti sa cititi o analiza comparativ cu cele de astazi, puteti intra pe blogul Businessday.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"