Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Orlando Nicoara scrie despre pregatirile de listare pe bursa a unor companii precum Groupon si Facebook si interesul foarte mare pe care investitorii il au pentru aceste companii.

De asemenea, manageul se intreaba ce s-ar intampla in cazul unei listari a unei companii online din Romania.

“E adevarat, nu sunt foarte multe cele care s-ar “califica” dar chiar si asa sunt curios daca investitorii ar reactiona cat de cat, tinand cont de context, “frenezia” care a cuprins piata din SUA. Pareri? “, scrie acesta.

Dan Dragomir scrie despre lansarea unui centru de suport pentru Europa de catre Schneider Electric, un important furnizor de echipamente IT pentru centre de date si telecomunicatii.

Pe blogul Riscograma puteti citi despre noua organizare teritoriala propusa de presedintele Traian Basescu.

“Orice reorganizare teritoriala e de natura sa creeze vanzoleala mare printre baronii “locali”: inversari de rol, prabusiri spectaculoase dar si aliante nebanuite sau post?ri noi - de faraoni regionali. Per total, puterea lor va slabi dramatic. Insa pentru ca specia sa dispara este nevoie de mai mult. Trebuie ca insasi feuda sa dispara cu totul”

Daca va intereseaza care era salariul mediu net pe economie inainte de Revolutie si vreti sa cititi o analiza comparativ cu cele de astazi, puteti intra pe blogul Businessday.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri