Vrei sa inveti leadership de la seful Google Romania sau Mircea Albulescu? Inscrie-te la Leaders School

Tinerii intre 18 si 25 de ani care isi doresc sa afle ce inseamna sa fii un lider se pot inscrie la Leaders School, un program de vara care dureaza o saptamana si care a ajuns la a opta editie.

Participantii din cadrul acestei editii sunt Dan Bulucea, country manager Google Romania; Marius Ghenea, fondator PC Fun, Iolanda Balas, presedinte onorific al Federatiei Romane de Atletism; actorii Mircea Albulescu si Maria Dinulescu; Dan Puican, regizor teatru radiofonic; Dumitru Prunariu, astronaut; Radu Deac, chirurg si inventator; Gabriel Mosoianu, antrenor si acrobat si Daniel Bichis, trainer Competent Consulting.

Tinerii vor afla ce inseamna leadershipul personal, leadershipul unu-la-unu si leadershipul echipei, dar vor participa si la simulari de afaceri.

Leaders School va avea intre 31 iulie si 6 august in Poiana Brasov.

Participarea se face pe baza de selectie, iar cei care isi doresc sa se inscrie in program o pot pe site-ul LEADERSschool.ro, pana pe 15 iulie. Organizatorii estimeaza ca vor primi peste 500 de aplicatii.

Taxa de participare este de 449 de euro la cursul BNR din ziua platii, insa se ofera diferite reduceri pentru liceenii in an terminal, studenti si masteranzi, absolventii programelor Leaders si pentru membrii organizatiilor ACCA, Educativa, GRSP Society, CROS, LEAP si Ropot.

Leaders School se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei si are peste 200 de absolventi.

Sursa foto: Leaders School.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri