Ogilvy PR a castigat contul de comunicare al Caroli Foods

Caroli Foods Group a ales agentia Ogilvy Public Relations pentru gestionarea contului de comunicare corporate, dupa ce echipa sa specializata in Digital Influence 360 a dezvoltat anul acesta platforma de comunicare digitala a brandului Campofrio.

Caroli Foods se alatura portofoliului de clienti Ogilvy PR care cuprinde companii precum LG Electronics, Tarom, Sonae Sierra, Friesland Foods, Sollers PPD, PeliFilip, Intralot, Adrem Invest, River Plaza.

Caroli Foods Group, rezultat in urma joint venture-ului dintre Caroli si Campofrio Food Group, isi propune atingerea unei cote de 20% din piata mezelurilor din Romania si prezenta in 5 tari.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din Romania al Ogilvy PR Worldwide, companie internationala cu renume in domeniul relatiilor publice, parte a grupului WPP.

In Romania, agentia face parte din grupul Ogilvy si ofera servicii de comunicare interna, comunicare B2B, comunicare cu liderii de opinie, CSR, crisis prevention si crisis management.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri