Dan Radu, Cezar Ion si Anca Gheorghe au ocupat posturile de director scoase la concurs de TVR in urma examinarilor. Astfel, Dan Radu este director de Productie Editoriala si Programe, Cezar Ion - director al Directiei Editoriale, iar Anca Gheorghe - director al Directiei de Marketing si Vanzari din TVR.
Dan Radu (foto), 46 de ani, a fost numit in august 2011 consilier al Presedintelui-Director General (PDG) al TVR, iar incepand din noiembrie anul trecut, interimar pe postul de director Productie Editoriala si Programe. Are o experienta de peste 24 de ani in jurnalism si managementul de presa: s-a numarat printre fondatorii retelei de ziare „Monitorul”, a fost redactor–sef al acestei retele (2000-2001), manager al publicatiilor regionale Media Pro (2005 – 2006) si director al TVR Iasi (1997-1998).

Cezar Ion (43 de ani) lucreaza in TVR din 1994, cand a fost angajat pe functia de redactor-realizator de emisiuni. Din 2006 a ocupat functia de director al Departamentului Productie Editoriala din TVR. De asemenea, este presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Romania, din 2008. Cezar Ion are experienta si in presa scrisa, unde a lucrat pentru cotidiene precum „Evenimentul Zilei”, „Cotidianul” si „Dreptatea”.

Anca Gheorghe (38 de ani) a fost numita, incepand din ianuarie 2011, director interimar al Directiei de Marketing si Vanzari. Printre altele, Anca Gheorghe a fost director de Marketing si Comunicare la Kanal D Romania (iulie 2008-august 2010), director de marketing in Romania al Grupului Lagardere Active Radio International – Europa FM, Radio 21, VIBE FM (august 2006-iulie 2008), consultant in marketing si vanzari la Radio Romania (februarie-septembrie 2006), director de marketing la TVR (martie 2003-iunie 2006) si director de Marketing si Comunicare, tot la televiziunea publica (decembrie 2002-martie 2003).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri