Revista blogurilor de business: Mai multe gospodarii cu imprumuturi in 2010

Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

BusinessDay.ro anunta ca ponderea gospodariilor cu imprumuturi a crescut usor in 2010. "In anul 2010, potrivit INS, ponderea gospodariilor cu imprumuturi a crescut usor comparativ cu 2009, respectiv de la 14,1% la 14,3%, insa daca in mediul urban a avut loc o scadere (19% versus 19,4%), in mediul rural a avut loc o crestere (8,1% versus 7,2%).

Cristian Manafu scrie despre Altly.com - o alternativa pentru Facebook, care "promite ca va pretui intimitatea si datele personale ale utilizatorilor". Potrivit articolului, ideea va face cu ochiul celor "obsedati" de protectia datelor personale sau cel putin sensibili la subiect.

Dan Dragomir publica un review al HTC Sensation. "Prima impresie este pozitiva, da, cred ca este ca de nivelul Galaxy S2. Si da, procesul dual-core se simte orice ai face".

Pe Financial Times Blogs citim despre criza din Grecia. Peters Spiegel propune o alta perspectiva asupra evenimentelor din capitala elena, precum si un ghid pentru ce urmeaza sa se intample in urmatoarele zile.

Sursa foto: www.sxc.hu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri