Un nou director general adjunct la Saatchi & Saatchi

Cristina Iordanescu este noul deputy managing director al Saatchi & Saatchi, dupa ce anterior a ocupat pozitia de director de strategie in cadrul agentiei. Radu Florescu ramane managing director si CEO Centrade Saatchi & Saatchi, fiind in continuare implicat in conducerea agentiei.

Obiectivele Cristinei Iordanescu vor fi dezvoltarea businessului clientilor din portofoliul Saatchi & Saatchi si a activitatii de new business si planificare strategica.

“Experienta anterioara ca director de strategie si Group Creative Director la Saatchi vorbeste de la sine despre abilitatile care o recomanda pentru rolul de catalizator al procesului de crestere al diferitelor expertize din cadrul agentiei. Cristina este un important membru al echipei Saatchi & Saatchi de aproape 15 ani si sunt increzator ca va continua sa contribuie fundamental la dezvoltarea grupului de companii din noua sa pozitie”, declara Radu Florescu, CEO Centrade Saatchi & Saatchi.

Cristina Iordanescu si-a inceput cariera in advertising in 1997 - copywriter la Leo Burnett si apoi la Bates, unde a ocupat ulterior pozitia de Creative Director. A continuat apoi ca Group Creative Director si Director de Strategie in cadrul Saatchi & Saatchi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri