Cristina Iordanescu este noul deputy managing director al Saatchi & Saatchi, dupa ce anterior a ocupat pozitia de director de strategie in cadrul agentiei. Radu Florescu ramane managing director si CEO Centrade Saatchi & Saatchi, fiind in continuare implicat in conducerea agentiei.
Obiectivele Cristinei Iordanescu vor fi dezvoltarea businessului clientilor din portofoliul Saatchi & Saatchi si a activitatii de new business si planificare strategica.

“Experienta anterioara ca director de strategie si Group Creative Director la Saatchi vorbeste de la sine despre abilitatile care o recomanda pentru rolul de catalizator al procesului de crestere al diferitelor expertize din cadrul agentiei. Cristina este un important membru al echipei Saatchi & Saatchi de aproape 15 ani si sunt increzator ca va continua sa contribuie fundamental la dezvoltarea grupului de companii din noua sa pozitie”, declara Radu Florescu, CEO Centrade Saatchi & Saatchi.

Cristina Iordanescu si-a inceput cariera in advertising in 1997 - copywriter la Leo Burnett si apoi la Bates, unde a ocupat ulterior pozitia de Creative Director. A continuat apoi ca Group Creative Director si Director de Strategie in cadrul Saatchi & Saatchi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri