Kanal D a achizitionat formatul de televiziune “Vrei sa fii milionar?” pentru grila din aceasta toamna. Showul va fi prezentat de Virgil Iantu, gazda concursului si in perioada cand acesta a fost difuzat la Prima TV.
“Vrei sa fii milionar?” este un format al 2waytraffic - divizia de distributie a Sony Pictures Television. La nivel mondial, emisiunea are o audienta medie de 19 milioane de telespectatori.

“Emisiunea «Vrei sa fii milionar?» si-a dovedit eficienta pe piata romaneasca iar publicul a indragit si s-a atasat de acest format. Publicul asteapta aceasta emisiune iar faptul ca Virgil Iantu revine in calitate de prezentator al emisiunii care l-a lansat nu poate sa fie decat un element in plus care va contribui la succesul emisiunii. Aceste argumente au stat la baza deciziei noastre de a readuce acest format. In plus, piata romaneasca de televiziune duce lipsa in acest moment de emisiuni tip quizz de cultura generala. Productiile ce pun accent pe diferite talente sunt acum in mare voga ca urmare ne aliniem si noi acestui trend numai ca schimbam tipul de talent cerut“, a declarat Ugur Yesil, General Manager Kanal D.

“Desi nu mai este prezent de 8 ani pe piata din Romania, studiile de cercetare ne-au indrumat spre «Vrei sa fii milionar?», reiesind mereu ca romanii isi doresc mult sa revada programul“, a adaugat Clara Bomboe, Programming and Planning Senior Manager.

Premiul cel mare al emisiunii de la Kanal D va fi de 1 milion de lei. In Romania, emisiunea este produsa de Zucchero Media.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri