Revista blogurilor de business: Idei de afaceri din Helsinki

Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.

Cum sta Romania in comparatie cu alte tari din punct de vedere al PIB-ului pe cap de locuitor, aflati de pe blogul lui Cristian Orgonas.

Conform Eurostat, in 2010, PIB per capita in Romania reprezenta echivalentul a 45% din valoarea medie la nivelul UE, procentul fiind calculat luand in considerare paritatea puterii de cumparare.

In acelasi timp, populatia ocupata reprezinta mai putin de 60% din populatia adulta a tarii si doar 43% din populatia totala, procente cu care de asemenea ne situam pe unul dintre ultimele locuri in Europa.

Pe blogul lui Razvan Pascu, puteti afla mai multe despre experienta inedita traita de acesta la Helsinki si ideea de afacere pe care o recomanda in urma acestei calatorii.

“Cand am ajuns in regiunea nordica a Europei ma asteptam sa gasesc oameni rezervati, destul de putin sociabili si mancare consistenta specifica zonelor friguroase. La prima vizita in tarile nordice, in Suedia, vremea inchisa si gerul nu prea mi-au permis sa socializez, insa am recuperat din plin in Finlanda, astfel ca am putut sa ma conving de adevarata fata a nordicilor, cei seriosi, respectuosi si cu un incredibil simt al artei si designului”, scrie Pascu.

Dan Popa vorbeste astazi despre “Basescu, Regele Mihai si crizele care nu se mai termina” pe Hymerion.ro.

M-as fi asteptat ca reprezentantii societatii civile sa iasa public si sa amendeze excesele comportamentale la care asistam. Am discutat ieri cu unul dintre membrii marcanti ai societatii civile si i-am reprosat acest lucru. Mi-a raspuns ca, in opinia lui presa trebuie sa iasa in prima linie si abia apoi societatea civila. Asa o fi, vom vedea…Deocamdata atat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri