Tom Peters cea mai influenta voce in management va sustine in premiera in Romania conferinta de o zi Re-Imagine! - considerata cea mai spectaculoasa conferinta de afaceri a ultimilor ani. Evenimentul este organizat de Business Media Group si va avea loc in data de14 martie 2006 la JW Grand Marriot Hotel Bucuresti.

Dedicata top managementului si persoanelor care detin pozitii strategice in organizatiile din care fac parte, Re-Imagine! a schimbat deja felul de privi afacerile peste tot in lume unde a fost sustinuta. Este principala responsabilitate a generatiei noastre sa ne re-imaginam organizatiile, institutiile publice si private este ideea principala cu care Tom Peters isi incepe prezentarea. Re-Imagine! a fost declarata peste tot in lume una dintre cele mai spectaculoase sesiuni dedicate afacerilor.

Principalele teme ale conferintei Re-Imagine! vor trata impactul noilor tehnologii asupra inovatiei, transformarea serviciilor, transformarea experientei de brand, noua etica a vanzarilor, rolul strategic al designului, importanta proiectelor inovative, brandul personal, noul rol al managementului, noul model de angajat precum si o introducere in afacerile din epoca postcorporatista. Toate sustinute de exemple concrete din marile corporatii si organizatii consiliate de catre Tom Peters de-a lungul anilor.

Detalii legate de program sunt disponibile la www.tompeters.ro. Participantii vor primi in exclusivitate o copie a best-seller-ului Re-Imagine! Business Excellence in a Disruptive Age cea mai recenta carte scrisa de Tom Peters si aparuta la editura DK in 2003.

Cine este Tom Peters?

Tom Peters, supranumit si "The Guru of Management Gurus" este cel mai influent consultant in afaceri pe plan mondial si cel care a redefinit cele mai importante concepte de management si excelenta in afaceri ale lumii corporatiste.

Denumit The uber-guru de catre The Economist si Cel mai bun prieten si mai mare cosmar al afacerilor de catre Business Week, Tom Peters este autor al best-seller-urilor: In Search of Excellence, A Passion for Excellence, Thriving on Chaos, Liberation Management, The Pursuit of WOW!, The Circle of Innovation, The BrandYou50, The Project50, Re-imagine! Business Excellence in a Disruptive Age

Pe langa activitatea editoriala, Tom Peters sustine peste 80 de conferinte si evenimente anuale pe intreg globul si ofera consultanta unora dintre cele mai mari dintre corporatii globale: Microsoft Corporation, Unilever, Deloitte Touche, Rolls-Royce Group, The Coca-Cola Company, AT&T, Intel Corporation, Sun Microsystems, Virgin precum si cu organizatii ca Armata SUA, Marina SUA, NASA, Banca Mondiala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri