Schimbari la ArboInteractive: Clement Nicolaescu a fost promovat director executiv

Clement Nicolaescu, director de marketing al regiei de publicitate online ArboInteractive, a fost promovat pe postul de director executiv, urmand sa se ocupe, suplimentar, si de organizarea interna, implementarea de tehnologie supervizand si cresterea performantei companiei, conform lui Nicolaescu, pentru wall-street.ro. Vezi ce schimbari au mai avut loc in companie.

In paralel, lui Cosmin Otel, director de vanzari, i-au fostr atribuite si sarcini ce tin de strategia de vanzari in timp ce Marilena Bucur va pune accent pe operatiuni.

“Aceste schimbari au fost necesare datorita volumelor din ce in ce mai mari pe care trebuie sa le gestionam si a cresterii companiei. Calin Rotarus, general manager al companiei, avea nevoie de un board de manageri mai bine structurat”, explica schimbarile Nicolaescu.

El spune ca pe parcursul oamenilor vor avea loc si mai multe angajari, fara a oferi o cifra exacta. “Mai am nevoie de un om la marketing, la vanzari este loc de asemenea”.

Reteaua ArboInteractive are in portofoliu peste 150 de site-uri, concurand pe aceasta piata cu publisheri si regii precum Mediafax Group, Intact sau AdEvolution.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri