De la Intact inapoi la Discovery: Vlad Tudosie, numit la conducerea operatiunilor din Europa de Sud-Est

Vlad Tudosie, fostul director de vanzari publicitate TV al trustului Intact, va ocupa incepand cu luna august pozitia de country manager pentru portofoliul din Romania si Europa de Sud-Est al Discovery.

Tudosie va fi responsabil de coordonarea activitatilor companiei in Europa de Sud-Est si de evolutia posturilor de televiziune din portofoliu, printre care TLC, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery HD Showcase sau ID Investigation Discovery.

Acesta va lucra in biroul Discovery din Bucuresti si va coordona operatiunile din Bulgaria, Serbia, Slovenia si Croatia. Vlad Tudosie ii va raporta direct Katarzynei Kieli, vicepresedinte executiv si managing director Discovery Networks CEEMEA.

Vlad Tudosie il inlocuieste in functie pe Phillip Luff, cel care a fost country manager interimar pentru Europa de Sud-Est si care acum va prelua pozitia de country manager pentru pietele emergente.

Tudosie a mai ocupat in cadrul Discovery Romania pozitia de de director vanzari publicitate. Acesta s-a alaturat echipei Discovery dupa opt ani la Cable Direct.

Vlad Tudosie detine un MBA in cadrul Universitatii de Stat Coles Kennesaw din Statele Unite, unde a studiat intre 2006 si 2008.

Tudosie si-a inceput cariera in mass-media in 1998 ca account manager intr-o agentie mica de publicitate, dupa o cariera in domeniul imobiliar.

In Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, zece branduri Discovery ajung la 130 milioane abonati din 105 tari, cu programe traduse in 16 limbi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri