Editura Herald va asteapta, in perioada 1 iulie - 7 august, pe faleza racoroasa a cazinoului din Constanta, la cea de-a V-a editie a Targului de Vara Kilipirim, unde a pregatit pentru cititorii sai reduceri de nerefuzat la cele mai noi titluri, lecturi alese din cele mai prestigioase colectii si multe alte surprinderi pentru minte, inima si suflet.

La Targul de Vara Kilipirim, Editura Herald a venit cu cele mai noi titluri ale sale, intre care Paracelsus, Misterele supreme ale naturii, 2011 (Colectia “Quinta Essentia”), Heiner Feldhoff, Prietenul lui Nietzsche - Istoria vietii lui Paul Deussen, 2011 (Colectia “Cogito”), Octavian Simu, Samanismul, calatorie intre doua lumi, 2011 (Colectia “Logos”) ori Lewis Spence, Mituri precolumbiene (Mexic - America Centrala - Peru), 2011 (Colectia “Cultura si Civilizatie”).

Targul de Vara Kilipirim este un targ de carte cu discount, are loc in perioada 1 iulie - 8 august, pe faleza cazinoului Constanta, intre orele 10.00 - 24.00. Intrarea este libera!