Andy Coulson, fostul director de comunicare al prim-ministrului David Cameron, a fost arestat de catre detectivii care investigheaza cazul interceptarilor telefonice ilegale si al mituirii politistilor din perioada in care Coulson era editor al tabloidului britanic News of the World.

Andy Coluson a fost arestat vineri la 10.30, ora Angliei, potrivit telegraph.co.uk. Arestarea sa survine in contextul scandalului care a avut loc in ultimele zile in Marea Britanie, dupa ce tabloidul News of the World a facut interceptari telefonice ilegale si a mituit cativa ofiteri de politie cu 100.000 de lire sterline, in perioada in care Andy Coulson era editor al ziarului.

Tabloidul britanic News of the World, detinut de compania News International, va fi inchis la 168 de ani de la infiintare. Decizia a fost luata de James Murdoch, fiul magnatului australian Rupert Murdoch si cel care conduce ziarele din Marea Britanie ale companiei.

News of the World este cel mai citit ziar de duminica din Marea Britanie. Ziarul vinde 2,66 milioane de exemplare si are venituri anuale de 130 de milioane de lire sterline, din vanzari si publicitate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Rupert Murdoch urmeaza sa fie chestionat in scandalul interceptarilor