La sfarsitul lunii martie, numarul salariatilor din economie comunicat de INS in Buletinul Statistic Lunar era de 4,1 milioane, datele avand la baza raportarile celor 25.000 de companii cuprinse in esantion. Aici nu sunt incluse cadrele militare si personalul asimilat (M.A.N, M.A.I, S.R.I. etc.), si nici angajatii din firmele cu mai putin de 4 salariati, scrie Businessday.ro.

Motorola Fire (XT316) este un terminal smartphone accesibil, dar cu Android 2.3, tastatura Qwerty si ecran de 2.8 inci, personal cred ca este mult mai tare decat Chacha si l-as alege inaintea unui Symbian in conditiile de fata. Arata ok si se misca decent, procesorul ARM11 este la 600 MHz, scrie Dan Dragomir pe blogul sau.

Campania #refinantare, lansata de Blogal Initiative si Revista Biz prentru BCR, se incheie cu un eveniment vineri, 15 iulie, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Va fi o intalnire mai scurta dar plina de informatii despre campanie si – sper eu – cu multe intrebari si dezbateri. Este un prilej foarte bun pentru oamenii din comunicare si marketing pentru a intelege mecanismul din spatele unei campanii pe bloguri, iar pentru bloggeri o ocazie buna de networking, scrie Cristian Manafu pe blogul sau.

Razvan Pascu scrie despre insula finlandeza aflata in patrimoniul UNESCO, Suomenlinna.
Daca in articolele trecute v-am povestit despre cateva lucruri de vazut in Helsinki si am scris o pledoarie pentru cei care nu sunt siguri daca ar trebui sau nu sa viziteze Finlanda, astazi o sa revin la lucruri mai practice si vom vorbi despre preturi, cazare si transport + cateva impresii despre Suomenlinna. Din Helsinki se ajunge foarte usor cu feribotul pe insula, iar pretul este cel de transport public. Exista si linii private, un pic mai scumpe care au avantajul de a opri in mai multe locuri pe insula, nu doar la cheiul principal.