Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Transportul de marfuri a crescut cu 10% in primul trimestru, scrie BusinessDay.ro. Evolutia transportului de marfuri este un indicator foarte important pentru economia unei tari, variatia sa reflectand fidel mersul economiei – nu poti avea revenire economica atat timp cat cantitatea de marfa transportata nu creste.

Razvan Pascu explica intr-un articol pe blogul sau cum sa iti faci un magazin online gratuit. "In ultima vreme comertul online a luat amploare. Marius Ghenea spunea ca in 2010 piata de comert electronic a crescut cu 25% fata de 2009 si se asteapta si la un an 2011 bun. Se estimeaza ca in 2011 piata de comert electronic va ajunge la 350 milioane de euro, iar eu cred foarte mult in dezvoltarea acestei piete si ii indemn pe toti sa foloseasca platile online si cumparaturile din magazine online serioase".

"Ce trebuie sa faci si ce trebuie sa nu faci daca ai credit in franci elvetieni" - este titlul celui mai recent articol publicat pe blogul Riscograma.ro.
In doar patru ani, paritatea dintre leu si francul elvetian s-a dublat. De la un minimum de 1,8 lei, francul a ajuns sa coste acum 3,6 lei. Tot cu 100% au crescut si ratele celor care s-au imprumutat atunci, iar diferenta de dobanda si deprecierea leului si fata de euro nu “compenseaza” decat o parte din pierdere.

Dan Popa a postat pe blogul Hymerion.ro doua povesti: Cenusareasa. Adevarata poveste si Alta poveste simpla. Din aceeasi banca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"