Audierea lui Rupert Murdoch si a fiului sau James a fost suspendata brutal, marti dupa-amiaza, cu putin inainte de ora 17.00 (19.00, ora Romaniei), dupa ce un manifestant a incercat sa arunce cu o spuma alba spre magnatul american.

Manifestantul a fost retinut dupa ce a aruncat spre Rupert Murdoch ceea ce parea sa fie spuma de ras asezata pe o farfurie. El a fost blocat in elanul sau de sotia magnatului, potrivit Mediafax.

In imaginile prezentate de televiziuni se poate vedea tanara, care asista la audiere asezata in spatele sotului sau, sarind in apararea octogenarului, in timp ce James Murdoch incearca de asemenea sa intervina.

Un martor a declarat ca l-a vazut pe atacator indreptandu-se spre Murdoch cu o geanta verde in mana.

Conform postului de televiziune Sky News, barbatul retinut ar fi un umorist.

Rupert si James Murdoch sunt audiati, incepand de la ora locala 14.30 (16.30, ora Romaniei), de Comisia pentru cultura, mass-media si sport a Parlamentului britanic, care i-a convocat in scandalul privind interceptarea unor telefoane.

Citeste mai multe informatii despre acest subiect in articolul Ce lasa in urma News of the World: Povestea celui mai mare scandal mediatic al anului in Marea Britanie


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Jeff Bezos, lider in topul miliardarilor cu cele mai scumpe divorturi?