Revista blogurilor de business: Despre obiective si specialisti in social media

Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Scoala de vara de jurnalism online in R. Moldova, anunta Alexandru-Bradut Ulmanu, pe blogul sau. Se intampla in a doua jumatate a lui august. Traineri din SUA, Marea Britanie, Romania si Republica Moldova. Se pot inscrie studenti si absolventi (promotiile 2010 si 2011) ai scolilor si facultatilor de jurnalism din R. Moldova.

Alexandru Negrea scrie despre obiective si specialisti in social media. In social media, la fel ca in mediile traditionale de publicitate, este vorba despre obiectiv. Cu cat intelegem mai rapid acest lucru, cu atat vom face campanii mai bune pe bloguri si pe retelele de socializare. Alte explicatii sunt degeaba.

Cristian Orgonas intreaba cum a evoluat economia in al doilea trimestru? Institutul National de Statistica va comunica in 16 august primele date privitoare la evolutia Produsului Intern Brut in al doilea trimestru, iar consensul pare a fi ca ritmul anual de crestere a incetinit pe fondul reducerii activitatii in industrie, in timp ce consumul populatiei nu da inca semne de redresare.

Cristi Manafu
face un scurt bilant dupa Social Media Camp. “Ma credeti sau nu, Social Media Camp a fost intalnirea de care chiar aveam nevoie. Diferit de tot ce fac eu cu Evensys, acest eveniment al revistei Biz mi-a oferit cateva ocazii de introspectie, m-a facut atent la noi idei, mi-a oferit experiente din care sper sa fi invatat ceva si m-a pus intr-un grup de oameni deosebiti”, povesteste el.

16,85% din populatia Romaniei are un cont pe Facebook, scrie refresh.ro. Peste 3,6 milioane de romani au cont de Facebook, adica aproape jumatate dintre cei care au acces la internet acceseaza reteaua de socializare, 49,57%, arata ultimele statistici publicate de facebrands.ro.

Dragos Novac
scrie despre despre inchisorile norvegiene, care functioneaza pe alte principii decat v-ati astepta, asta si pentru ca in Scandinavia lucrurile sunt altfel tratate la nivel de societate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri