Razvan Capanescu, Publicis, jurizeaza la Golden Drum 2011

Razvan Capanescu, Chief Creative Officer la Publicis Bucharest, face parte din juriul festivalului Golden Drum, festival care are loc in mod traditional la Portoroz, in Slovenia.

Juriul este format din 11 profesionisti de top din domeniul communicarii si prezidat de Stefan Schmidt, Creative at large/Europe si Chief Creative Officer TBWAGermania.

„Eu cred ca premiile ar trebui sa reprezinte o frumoasa consecinta a muncii depuse pentru un client, dar nu un scop in sine. Poate de aceea le consider cu atat mai mult importante. Pana la urma este vorba despre cum anume alegi sa joci. Ca in fotbal, una e cand marchezi in timpul jocului dupa o faza frumoasa si alta cand dai gol de la 11 metri, dupa un plonjeu shakespirian in zona de penalty. Cu aceasta convingere m-am alaturat echipei Publicis acum aproape 5 ani. Nu am castigat premii promovand restaurantul din colt sau vreun salon de coafura pentru animale de companie”, marturiseste Razvan Capanescu.

Din octombrie 2006, Razvan Capanescu ocupa pozitia de Chief Creative Officer la Publicis Bucharest. Membru al Art Directors Club, Razvan a reprezentat Romania in cadrul juriilor unor festivaluri importante, cum ar fi: Ad Stars, Eurobest si New York Festival.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri