Compania de productie publicitara reprezentata de Headprint.ro isi mareste portofoliul de clienti prin lansarea primului sistem de web-to-print din Romania.
Andrei Barlateanu, directorul companiei, spune "am reusit sa crestem relativ rapid pe piata de profil datorita calitatii lucrarilor si a respectarii termenelor de executie rapida, peste 90% din lucrari fiind executate in cel mult 48 de ore".

Headprint.ro are sediul in Bucuresti si ofera servicii atat de print digital, cat si de indoor-outdoor de mici si mari dimensiuni.

Noul sistem web-2-print lansat pe site-ul HeadPrint, permite configurarea si transmiterea de comenzi fara a fi necesar ajutorul unui agent de vanzari.

Pe HEADPRINT.ro pot fi configurate si comandate online atat produse de tipar digital: pliante, brosuri, cataloage, carti de vizita, afise, fluturasi, cat si produse de print indoor/outdoor: banner, mesh, pentaprint, backlit film, autocolant si materiale rigide. Totul fara a fi necesare cereri de pret si evitandu-se intervalele de asteptare pentru o cotatie, proces care dureaza de multe ori mai mult decat productia in sine a comenzii.
Totodata, se pot configura si comanda sisteme de afisaj gen: roll-up, people stopper (A Board), standuri expozitionale POP-UP (Spider), rame si casete luminoase.

In curand se vor putea configura si comanda direct pe site si litere volumetrice luminate cu L.E.D.

"Anul acesta, 2011", spune Andrei Barlateanu, "ne orientam pe doua noi directii".

"Primul proiect de anvergura la care lucram de peste un an, este serviciul de web-2-print. Un concept nou in Romania care va ajuta atat agentiile, cat si clientii finali.

Acest sistem ne permite in acelasi timp sa avem atat o calitate ridicata a produselor, cat si preturi foarte competitive datorita automatizarii multor procese.

Al doilea proiect in care suntem foarte implicati in acest moment este productia de casete luminoase si litere volumetrice luminate exclusiv pe L.E.D.-uri. Viitorul este trecerea la metode de productie cat mai "green" si la produse cat mai economice.

Headprint.ro
lanseaza de asemenea un sistem de reselling prin care clientii Headprint.ro pot beneficia de capacitatea de productie a Headprint.ro pentru a vinde produsele sub propria sigla. Prin personalizarea produselor reseller-ilor sai cu siglele acestora, Headprint intentioneaza sa atraga multe agentii intermediare, pentru care nicio companie romaneasca de profil nu ofera in prezent un sistem util si complet care sa le vina in ajutor.

Cu ocazia lansarii, Headprint.ro are cate o promotie pentru fiecare categorie de produse in luna Iulie:
- Bannerul Stradal (Frontlit banner), costa numai 5 Euro/mp.
- Clasicele, dar necesarele carti de vizita, costa numai: 4,5 Euro/100buc.
- Cel mai solicitat produs, Roll-up din aluminiu, cu print inclus, costa numai 25 Euro, indiferent de cantitatea comandata.

HEADPRINT nu impune comanda minima a unui numar de produse pentru a oferi cele mai bune preturi.