Reporter Virtual scrie ca Jurnalistii cehi vor putea publica interceptarile convorbirilor telefonice ale politicienilor corupti.

Dupa ce, in aprilie 2009, in Cehia a intrat in vigoare asa-numita “lege-botnita”, care interzicea publicarea de interceptari telefonice, sub amenintarea unor pedepse severe, de pana la cinci ani de inchisoare, ieri, Parlamentul acestei tari a decis sa adopte un amendament menit sa indulceasca aceasta lege controversata si aspru criticata.

IBU ProTV a lansat voyo.ro, un proiect ce va aduce contra cost sau gratuit, in fata audientei online din Romania: stiri, filme, seriale, emisiuni si transmisiuni live ale posturilor de televiziune din cadrul ProTV S.A. scrie refresh.ro. voyo.ro a debutat cu Discursul regelui, la 2.5 euro, cele 45 de filme impartite in 28 de categorii avand preturi cuprinse intre 1 euro.

Website gratis pentru incepatori, scrie DanDragomir.biz blog. Recent lansat in Romania, ucoz.ro este o platforma cu ajutorul careia se pot realiza site-uri de prezentare, bloguri, magazine online. Pe langa gazduirea si domeniul gratis de tipul nume.ucoz.ro, se poate atasa un domeniu .ro cumparat separat.