Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Reporter Virtual scrie ca Jurnalistii cehi vor putea publica interceptarile convorbirilor telefonice ale politicienilor corupti.

Dupa ce, in aprilie 2009, in Cehia a intrat in vigoare asa-numita “lege-botnita”, care interzicea publicarea de interceptari telefonice, sub amenintarea unor pedepse severe, de pana la cinci ani de inchisoare, ieri, Parlamentul acestei tari a decis sa adopte un amendament menit sa indulceasca aceasta lege controversata si aspru criticata.

IBU ProTV a lansat voyo.ro, un proiect ce va aduce contra cost sau gratuit, in fata audientei online din Romania: stiri, filme, seriale, emisiuni si transmisiuni live ale posturilor de televiziune din cadrul ProTV S.A. scrie refresh.ro. voyo.ro a debutat cu Discursul regelui, la 2.5 euro, cele 45 de filme impartite in 28 de categorii avand preturi cuprinse intre 1 euro.

Website gratis pentru incepatori, scrie DanDragomir.biz blog. Recent lansat in Romania, ucoz.ro este o platforma cu ajutorul careia se pot realiza site-uri de prezentare, bloguri, magazine online. Pe langa gazduirea si domeniul gratis de tipul nume.ucoz.ro, se poate atasa un domeniu .ro cumparat separat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"