Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Ieri, in premiera, siteul Sport.ro a fost cel mai vizitat site din .ro, conform SATI, Prosport.ro a fost pe 5, GSP.ro pe 6, intre 1 si 5 avem Libertatea.ro, Hi5.com si Cancan.ro. De notat pierderea de trafic pe care o inregistreaza Hi5, scrie Orlando Nicoara.

In fiecare an, Festivalul de Film Independent “Anonimul” aduna in Delta cinefili si multe filme premiate in competitii mari internationale. Anul acesta, in perioada 8 – 14 august, la Sfantu Gheorghe si Green Village, vor fi proiectate peste 100 de filme. De la Manafu aflam ca Vodafone Romania, sponsor al evenimentului, doreste sa invite un cinefil activ in social media pentru a fi blogger acreditat din partea companiei, alaturi de alte cateva nume cunoscute in lumea filmului si in mediul online. Bloggerul si grupul de cinefili invitati de Vodafone vor avea o sectiune speciala pe Facebook in care vor nota impresii din timpul festivalului.

Compania romaneasca Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a anuntat lansarea la nivel mondial a proiectul Zipongo, ce va revolutiona obiceiurile de alimentatie a milioane de utilizatori. Drept urmare romanii ii vor invata pe americani sa manance sanatos, informeaza Refresh.ro.

Razvan Pascu ne povesteste experienta traita in cartierul felinarelor rosii din Amsterdam. "Privind totul la rece mi se pare o miscare chiar inteligenta. Toate orasele, fie ele mai mari sau mici au zonele lor rau-famate cu prostituate si pesti, dar nici una nu este atractie turistica…ba chiar dimpotriva. Aici in schimb, de o parte si de alta a canalului care desparte strada in doua, vezi trecand mai multe categorii de public: grupuri de barbati in cautare de distractie, cupluri bifand o atractie turistica, pusti euforici si galagiosi, asiatici cu aparatele foto turate la maxim", scrie acesta.

"Este mult mai greu sa indrepti ceva decat sa-l faci bine de la inceput. Cu atat mai mult merita apreciati cei ce reusesc asemenea lucruri dificile. Si ce poate fi mai dificil decat intoarcerea la normalitate?", considera Andreea Vass, facand referire la autostrada Bechtel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"