Noul brand se numeste Tumult si este o bautura realizata printr-un proces de fermentare natural. Produsul este disponibil in doua variante: cu aroma de bere si cu aroma de fructe.

In plus, Tumult are un continut redus de calorii, nu are conservanti si arome artificiale.

Pentru moment, bautura va fi disponibila in hotelul Lutetia si in cele 44 magazine Monop din Paris, urmand ca distributia sa fie extinsa in curand si in reteaua Monoprix.

Pretul unui pachet de patru sticle este de 3,5 euro.

Volumul vanzarilor Coca-Cola Hellenic in Romania a crescut in trimestrul al doilea cu circa 5%, dar a scazut pe ansamblul primului semestru, iar compania acuza increderea redusa a consumatorilor romani, aflata la "cel mai redus nivel inregistrat", si contractia pietei racoritoarelor.

Citeste si:

Coca-Cola Hellenic, al doilea mare imbuteliator de produse Coca-Cola la nivel mondial, detine in Romania trei fabrici, la Timisoara, Ploiesti si Vatra Dornei.

La nivel global, compania a inregistrat in primul semestru venituri nete din vanzari de 3,4 miliarde euro, in urcare cu 3%, de la 3,3 miliarde euro in prima jumatate a anului trecut. Profitul net a scazut cu 28%, la 146 milioane euro. Volumul vanzarilor a urcat cu 3%, la putin peste un milion de navete.

Sursa foto: BFMTV.com