Dragos Nedelcu, vicepresedintele Consiliului de Adminstratie al Realitatea TV si administrator al postului de televiziune The Money Channel, a demisionat din cele doua functii detinute, scrie Reporter Virtual.

“Mi-am dat demisia pentru ca nu am putut plati salariile oamenilor. Consider ca este un gest barbatesc, dat fiind ca nu am reusit sa duc la bun sfarsit acest lucru. Exista inca dificultati pe piata media in acest moment”, a declarat Nedelcu pentru Reporter Virtual.

The Money Channel a fost lansat in 2006 si este singura televiziune locala de business. In ultimii doi ani postul TV s-a confruntat cu probleme financiare semnificative din cauza scaderii pietei de publicitate si a lipsei de finantare din partea actionarilor.

Din iunie anul acesta, televiziunea a iesit din contractul de management cu grupul Asesoft, controlat de omul de afaceri Sebastian Ghita, iar conducerea a fost preluata de compania Media A&S, administrata de Dragos Nedelcu si Sorin Freciu.

Grupul Asesoft, cu activitati in special in domeniut distributiei si retailului de electronice, electrocasnice si IT, detine controlul asupra postului de televiziune Realitatea TV din octombrie 2010.

Sursa foto: The Money Channel


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Vot pentru reconfirmarea lui Dan Barna, liderii USR ii cer demisia