Canalul va asigura transmisiuni directe din mai multe competitii europene si internationale, iar primele meciuri in direct sunt din campionatul Angliei, Premier League (Aston Villa – Wolverhampton, orele 14:00 si Liverpool – Bolton, orele 19:30) si din campionatul Italiei Serie A (Cagliari – Millan, 21:45).

Compania a anuntat inca din iunie aceasta lansare, atunci cand Digi Sport si Digi Sport Plus, celelalte doua canale de sport ale companiei, au fost redenumite Digi Sport 1 si Digi Sport 2.

De la lansarea televiziunilor cu profil sportiv in urma cu doi ani RCS&RDS a cheltuit foarte mult pentru achizitia de continut exclusiv, aceasta fiind o strategie prin care operatorul isi doreste sa castige noi clienti. Conducerea RCS&RDS nu a oferit detalii despre numarul de clienti de TV din Romania de la finalul lui 2009, cand avea aproximativ 2,7 milioane de abonati.

Citeste si:

De anul trecut si Romtelecom, cel mai puternic competitor al RCS&RDS la ora actuala, a intrat in aceasta competitie prin lansarea Dolce Sport.

RCS&RDS a avut anul trecut o cifra de afaceri de 418 milioane de euro si pierderi de 16,6 milioane de euro.