Digi Sport 3, cel de-al treilea canal de sport al RCS&RDS, cel mai mare jucator de pe piata locala de televiziune, incepe sa emita sambata, 27 august.

Canalul va asigura transmisiuni directe din mai multe competitii europene si internationale, iar primele meciuri in direct sunt din campionatul Angliei, Premier League (Aston Villa – Wolverhampton, orele 14:00 si Liverpool – Bolton, orele 19:30) si din campionatul Italiei Serie A (Cagliari – Millan, 21:45).

Compania a anuntat inca din iunie aceasta lansare, atunci cand Digi Sport si Digi Sport Plus, celelalte doua canale de sport ale companiei, au fost redenumite Digi Sport 1 si Digi Sport 2.

De la lansarea televiziunilor cu profil sportiv in urma cu doi ani RCS&RDS a cheltuit foarte mult pentru achizitia de continut exclusiv, aceasta fiind o strategie prin care operatorul isi doreste sa castige noi clienti. Conducerea RCS&RDS nu a oferit detalii despre numarul de clienti de TV din Romania de la finalul lui 2009, cand avea aproximativ 2,7 milioane de abonati.

De anul trecut si Romtelecom, cel mai puternic competitor al RCS&RDS la ora actuala, a intrat in aceasta competitie prin lansarea Dolce Sport.

RCS&RDS a avut anul trecut o cifra de afaceri de 418 milioane de euro si pierderi de 16,6 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Scad tarifele pe care operatorii mobili le percep intre ei