Astfel, incepand de la 1 octombrie, trustul media va ocupa aproximativ doua etaje in cladirea din sectorul 1 al Capitalei, in apropiere de DN1.

“In completarea parteneriatului foarte puternic pe care il desfasuram de ani de zile cu dezvoltatorul imobiliar britanic, Willbrook International, am decis sa relocam studiourile si birourile Realitatea Media”, a declarat proprietarul postului de televiziune Realitatea TV, Elan Schwartzenberg .

Willbrook Platinum Business and Convention Center este format din doua cladiri, fiecare avand o suprafata de inchiriat de aproximativ 37.000 de metri patrati de birouri clasa AAA, cu un numar total de peste 850 de locuri de parcare atat subteran, cat si la exterior.

Citeste si:

In aceeasi cladire, compania farmaceutica Pfizer a inchiriat o suprafata de peste 2.000 mp.

Willbrook International este compania care se ocupa de dezvoltarea si administrarea Cathedral Plaza, cladire amplasata langa Catedrala Sfantul Iosif din Capitala. Centrul de birouri in care s-au investit aproximativ 45 de milioane de euro face obiectul unor dispune in instanta cu Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti.

In ultimele saptamani, in presa au aparut informatii potrivit carora britanicii de la Willbrook vor cumpara televiziunea de business The Money Channel.