Realitatea Media, compania care detine posturile de televiziune Realitatea TV si The Money Chanel si cele de radio Realitatea FM si Guerrilla, se muta din sediul de la Casa Presei in centrul de birouri Willbrook Platinum Business and Convention Center, dezvoltat de grupului britanic Willbrook International.

Astfel, incepand de la 1 octombrie, trustul media va ocupa aproximativ doua etaje in cladirea din sectorul 1 al Capitalei, in apropiere de DN1.

“In completarea parteneriatului foarte puternic pe care il desfasuram de ani de zile cu dezvoltatorul imobiliar britanic, Willbrook International, am decis sa relocam studiourile si birourile Realitatea Media”, a declarat proprietarul postului de televiziune Realitatea TV, Elan Schwartzenberg .

Willbrook Platinum Business and Convention Center este format din doua cladiri, fiecare avand o suprafata de inchiriat de aproximativ 37.000 de metri patrati de birouri clasa AAA, cu un numar total de peste 850 de locuri de parcare atat subteran, cat si la exterior.

In aceeasi cladire, compania farmaceutica Pfizer a inchiriat o suprafata de peste 2.000 mp.

Willbrook International este compania care se ocupa de dezvoltarea si administrarea Cathedral Plaza, cladire amplasata langa Catedrala Sfantul Iosif din Capitala. Centrul de birouri in care s-au investit aproximativ 45 de milioane de euro face obiectul unor dispune in instanta cu Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti.

In ultimele saptamani, in presa au aparut informatii potrivit carora britanicii de la Willbrook vor cumpara televiziunea de business The Money Channel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
BREAKING: Realitatea TV a pierdut licenta audiovizuala