Ringier Romania, compania care editeaza publicatii precum cotidianul Libertatea si revista Unica, este interesat sa faca achizitii in zona digitala, a declarat pentru wall-street.ro, Mihnea Vasiliu (foto), directorul general al publicherului.

“Ne uitam la achizitii in zona digitala. Ne intereseaza zona de comert electronic”, a afirmat managerul, fara sa precizeze daca in prezent poarte negocieri pentru incheierea vreunei tranzactii.

Filiala companiei elvetiene a anuntat saptamana trecuta ca va achizitiona Edipresse A.S. Romania, unul dintre cei mai mari publisheri de reviste pentru femei de pe piata locala care are in portofoliu titluri reviste precum Elle, Viva si Popcorn.

Anul trecut, Ringier Romania a vandut cotidianul Evenimentul Zilei si saptamanalul Capital pentru a pune accentul pe dezvoltarea tabloidului Libertatea si a revistelor pe care le are in portofoliu.

Ringier Romania si-a inceput activitatea in 1992 si este in prezent, cu cei peste 400 de angajati ai sai, una dintre cele mai mari companii de publishing din tara.

Aceasta detine 16 produse tiparite si online, printre care Libertatea, Libertatea pentru Femei, Unica, Joy, Lumea femeilor, Bravo, Bravo Girl, TV Mania, TV Satelit si Auto Bild.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Andrei Frunza pleaca din eJobs dupa 5 ani la conducerea platformei