Prin intermediul Premium Corporate & Financial Communication, agentia va oferi servicii de consultanta strategica, comunicare financiara si in proiecte de fuziuni si achizitii, relatii cu investitorii si pietele de capital, comunicare corporativa si programe de executive media training.

“Noi am mizat pe specializare de la bun inceput si constatam acum ca si piata este pregatita pentru asta. Comunicarea pe zona corporate & financial este mult mai complexa decat comunicarea de marketing, de exemplu, si reclama competente clare, certificate, distincte”, spune Andrei Savu (foto), senior partner in cadrul Premium Communication.

Toti membrii noii divizii au obtinut certificari pentru specializarea investor relations in Marea Britanie si au lucrat pe conturile unor companii ca ArcelorMittal, Vimetco Alro, Continental Tires, MasterCard etc.

Printre clientii noii divizii se numara clienti precum ArcelorMittal sau Continental Tires, companii pentru care agentia oferea deja preponderent servicii de comunicare financiara si corporate.

"Ne asteptam sa mai incheiem contracte cu 1-2 clienti, dar lucram in continuare numai pe contracte anuale sau multianuale si de aceea o crestere organica rezonabila nu ne permite sa luam prea multe conturi noi", a afirmat managerul pentru wall-street.ro.

Citeste si:

In prezent, pentru aceasta divizie lucreaza patru consultanti dintre cei 12 ai agentiei, iar pana la finalul anului vor fi cinci.

Agentia va continua sa ofere servicii de comunicare si prin intermediul diviziei Marketing & Online Communication, structurarea portofoliului de clienti si alocarea pe echipe fiind realizata in functie de domeniu si preponderenta tipurilor de servicii solicitate de fiecare cont.

Premium Communication este unul dintre principalii jucatori pe piata locala de relatii publice, iar printre clientii sai se numara ArcelorMittal, Vimetco Alro, BASF, Continental Tires, Fabryo, Kaspersky Lab, MasterCard si Xerox.

Anul trecut, Premium Communication a avut afaceri in jurul a 765.000 de euro si un profit net de aproxmativ 90.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

Sursa foto: Premium Communication