Drama "The Help", care prezinta viata servitorilor afro-americani inainte de aparitia miscarii pentru drepturile civile, s-a mentinut pentru al treilea weekend consecutiv in fruntea box office-ului nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de societatea Exhibitor Relations, potrivit Mediafax.
Potrivit AFP, aceasta drama, regizata de Tate Taylor si avandu-le in distributie pe actritele Bryce Dallas Howard, Emma Stone si Viola Davis, prezinta modul in care regulile nescrise dintr-un orasel din sudul Americii, din anii 1960, sunt zguduite de trei femei curajoase care leaga o prietenie neasteptata.

Filmul a generat incasari de 14,2 milioane de dolari de vineri pana duminica, in cinematografele nord-americane.

"Datorie de onoare/ The Debt", un thriller de spionaj ce prezinta misiunea a trei agenti din Mossad - serviciile secrete israeliene -, care incercau sa captureze un fost nazist, a debutat pe pozitia a doua, cu incasari de 9,7 milioane de dolari.

Regizat de John Madden, acest thriller ii are in distributie pe Helen Mirren si Sam Worthington.

Un alt film lansat la sfarsitul saptamanii trecute in Statele Unite ale Americii si Canada este thrillerul SF "Apollo 18", care a debutat pe pozitia a treia in box office. Regizat de Gonzalo López-Gallego, filmul spune povestea unei presupuse misiuni pe Luna care ar fi fost ascunsa de NASA din motive misterioase si a generat incasari de 8,7 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Filmul "Noaptea rechinilor 3D/ Shark Night 3D", un thriller horror despre niste adolescenti care ajung sa fie atacati de rechini infometati, intr-un lac cu apa sarata din Louisiana, a debutat pe pozitia a patra, cu incasari de 8,6 milioane de dolari.

Thrillerul SF "Planeta Maimutelor: Invazia/ Rise of the Planet of the Apes", lansat la 43 de ani de la primul film din serie, s-a situat pe pozitia a cincea, cu incasari de 7,8 milioane de dolari. Aceasta noua ecranizare din franciza "Planeta maimutelor" - a opta de la prima, realizata de Franklin J. Schaffner in 1968 - are actiunea plasata in epoca actuala si prezinta felul in care primatele au reusit sa preia controlul asupra civilizatiei umane. In film joaca James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, Tom Felton si Andy Serkis.

Lungmetrajul "Columbiana", regizat de Olivier Megaton si cu Zoe Saldana intr-unul dintre rolurile principale, a inregistrat cea mai mare cadere in box office-ul nord-american, coborand de pe locul al doilea pana pe al saselea, cu incasari de 7,4 milioane de dolari. Filmul prezinta povestea unei fetite columbiene in varsta de noua ani care asista la asasinarea parintilor ei si care va deveni la randul ei asasin profesionist.

Pe locul al saptelea s-a situat comedia "Our Idiot Brother", un film despre un idealist care apare pe neasteptate si tulbura vietile surorilor sale. Lansat in urma cu doua saptamani, acest lungmetraj a avut incasari de 5,2 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul al optulea - in coborare cu patru pozitii - se afla thrillerul horror "Don't Be Afraid of the Dark", regizat de Guillermo del Toro, in care joaca si Katie Holmes. Acest film de groaza, despre o fetita care aude vocile unor creaturi ciudate in casa in care s-a mutat alaturi de tatal ei si de noua iubita a acestuia, a obtinut incasari de 4,9 milioane de dolari.

Filmul de actiune "Spy Kids: All the Time in the World", o continuare in 3D a precedentelor doua pelicule din aceasta serie, cu Antonio Banderas si Jessica Alba in rolurile principale, a pierdut trei locuri si a coborat pe pozitia a noua, cu incasari de 4,6 milioane de dolari.

Animatia "Strumpfii/ The Smurfs", care prezinta aventurile acestor mici creaturi albastre la New York, incheie topul zece al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a obtinut incasari de 4 milioane de dolari.

Sursa foto: http://thehelpmovie.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri