Centrul comercial Baneasa Shopping City, dezvoltat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu in nordul Capitalei, va inaugura pe 23 septembrie cinematografulGrand Cinema Digiplex, dupa o investitie de 19 milioane de euro.
Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata totala de 14.000 mp si oferind peste 2.600 de locuri de vizionare. Este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, oferindu-le astfel cinefililor o varietate mai mare de optiuni si cele mai inalte standarde de calitate a imaginii si sunetului.

Printre acestea se numara: Grand Ultra & Grand Epika - doua sali cu ecrane de mari dimensiuni, care le vor oferi vizitatorilor o experienta video si audio de exceptie si salile VIP Grand Studios, cu facilitati si design premium celor care doresc sa se bucure de o experienta cinematografica totala.

Grand Cinema Digiplex este primul cinematograf din Romania cu fotolii ajustabile, care asigura cel mai inalt nivel de confort existent in timpul vizionarii.

O alta premiera adusa pe piata romaneasca de Grand Cinema Digiplex sunt cele doua ecrane gigantice asistate de sisteme digitale de sunet surround.

Sala Grand Ultra cu o capacitate de 500 de locuri este destinata celor care cauta cea mai impresionanta, captivanta si coplesitoare experienta cinematografica. Sala are cel mai larg ecran din tara si sistemul de sunet Iosono, o retea de difuzoare speciale controlate de un software dedicat, capabila sa recreeze ambianta acustica multidimensionala a realitatii.

Noul cinematograf se afla in zona Comerciala Baneasa, iar accesul se va face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri