Reprezentantii Intact Media Group, trustul de presa care detine produse media precum Antena 1 sau Jurnalul National, neaga zvonurile conform carora ar prelua operatiunile locale ale ProSiebenSat1, compania germana care controleaza posturile de televiziune Prima TV si Kiss TV si cele de radio Kiss FM, Magic FM si Rock FM.

"Antena 1 isi urmeaza obiectivul de a fi lider al pietei media din Romania, in principal prin dezvoltare organica. Precizam ca zvonurile cu privire la preluarea iminenta a trustului german ProSiebenSat1 nu sunt reale. Intact Media Group reprezinta un business media integral romanesc, care conteaza pe cunoasterea aprofundata a pietei locale, acumulata in cei 20 de ani de experienta", au afirmat pentru wall-street.ro, oficialii Intact.

Iin ultimele doua zile, in presa au aparut informatii potrivit carora Dan Voiculescu, proprietarul grupului Intact, ar urma sa cumpere operatiunile din Romania ale grupului german ProSiebenSat1, adica posturile de televiziune Prima TV si Kiss TV si cele de radio Kiss FM, Magic FM si Rock FM.

Totodata si Magda Istrate, managerul de relatii publice al Prima TV, a afirmat ca aceste informatii nu sunt reale.

"Zvonul conform caruia operatiunile ProSiebenSat 1 in Romania ar putea fi preluate de trustul Intact este total nefondat. Nu numai ca Prima TV si statiile radio Kiss FM, Magic FM si Rock FM nu au fost preluate, dar nici nu suntem in discutii cu trustul Intact sau cu vreun alt potential cumparator", a spus Istrate.

Intact Media Group este un grup media fondat si detinut de familia Voiculescu si detine branduri de televiziune, presa scrisa, radio, online siproductie, printre care Antena1, Antena3, Jurnalul National, Radio ZU sau gsp.ro.

Sursa foto: Antena 1


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Intact intra in zona de anunturi cu LaJumate.ro
Setari Cookie-uri