Saatchi & Saatchi PR a adaugat in portfoliul sau companiile CEZ Group si AIG Life pentru care va asigura servicii de relatii publice pana la sfarsitul anului 2006.

In urma licitatiei desfasurate in luna decembrie, compania CEZ a desemnat echipa Saatchi & Saatchi sa se ocupe de serviciile de relatii publice ale companiei. Pe parcursul intregului an 2006, agentia va asigura servicii complete de consultanta de relatii publice: media relations, managementul crizei, servicii editoriale pentru toate materialele de comunicare CEZ si comunicare interna pentru toti reprezentantii companiei din Romania.

CEZ Group este cel mai important producator si furnizor de energie si servicii auxiliare de electrificare din Europa Centrala si de Est. Compania CEZ a achizitionat Electrica Oltenia in urma licitatiei de privatizare de la inceputul lui Octombrie 2005 si ajunge, prin aceasta achizitie, la un numar de 6.6 milioane de consumatori.

Reprezentantii AIG life au desemnat in urma unei licitatii organizate la sfarsitul anului, agentia Saatchi & Saatchi pentru oferirea de servicii specializate de relatii publice. Cel mai important asigurator de viata de pe piata romaneasca va beneficia, de asemenea, de servicii de consultanta si comunicare de relatii publice oferite de Saatchi & Saatchi PR.

AIG Life Asigurari Romania este detinuta de American Life Insurance Company (ALICO) - companie membra a American International Group Inc., lider mondial in asigurari si servicii financiare, cu operatiuni in peste 130 de tari si jurisdictii.

ôAmbii clienti ne onoreaza si ne vor da oportunitatea de a le oferi expertiza de calitate. E un inceput foarte bun pentru acest an, care se arata optimist din punctul nostru de vedere. L-as numi äcertificat de buna purtareö. Unul prin care Saatchi & Saatchi PR isi consolideaza pozitia pe piataä a declarat Larisa Petrini, PR Director Saatchi & Saatchi.