Potrivit datelor Institutului National de Statistica, in primele sapte luni din acest an, numarul casatoriilor a fost de circa 51.000, in scadere cu 11% fata de cele 57.500 inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce numarul nou-nascutilor a fost de aproape 110.000, in scadere cu 10% fata de 2011, cel mai mare procent anual de scadere din 1991 incoace, scrie Businessday.ro.

Ca si cum nu era de ajuns ca panourile solare sunt prea scumpe pentru a scoate profit din electricitate, a mai aparut o problema. Ele sunt prea ieftine pentru a le aduce producatorilor profit din vanzare, considera Riscograma.ro. Astfel, zeci de producatori de panouri fotovoltaice din Europa si America merg pe pierdere, din cauza competitiei chinezesti pe o piata care nu prea exista.

Refresh.ro scrie despre investitia de 30.000 de euro anuntata de Laptopnews.ro, pentru care a cedat 50% din proiect unui investitor din zona online a carui identitate nu a fost anuntata.

Razvan Pascu noteaza cateva impresii de calatorie din Roma si Vatican, utile pentru cei interesati de cele doua destinatii.