Austria este in prezent cel mai important investitor strain in Romania. Cultura organizationala a firmelor austriece reprezinta o reteta ce poate fi aplicata cu succes si in organizatiile romanesti. Experienta trainerilor austrieci acum si in Romania prin intermediul cursurilor organizate de Institutul de promovare economica WIFI Österreich (Wirtschaftsförderunginstitut), parte a Camerei de Comert a Austriei (Wirtschaftskammer Österreich) si SVASTA Bucuresti.

Programul de training este structurat in trei module. Primul modul este axat pe management strategic, controlling, managementul crizelor, analiza investitiilor, calculatia costurilor.

Modulul B contine comunicare, coaching, diferenta dintre grup si echipa, inteligenta emotionala, iar modulul C, business Forum – Wirtschaftskammern Viena (Camera de Comert a Austriei), vizite si discutii de afaceri cu parteneri austrieci selectati de WIFI, sesiune decernare diplome.

Trainingul se adreseaza managementului de top si middle, diplomele fiind recunoscute la nivel international. Programul se desfasoara intre 1 martie si 22 iunie in Romania si Austria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »