Dragomirescu lucreaza pentru Omnicom Media Group Romania din februarie 2010, cand a fost recrutat de la agentia de media Initiative pentru a se ocupa de bugetul de publicitate al Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala si unul dintre cei mai mari investitori in advertising. In cadrul Initiative, el fusese managerul de cont al Orange, liderul pietei de telecom. De la 1 octombrie bugetul Vodafone va fi gestionat din nou de agentia de media Universal McCann, dupa un an si jumatate in care a apartinut agentiei OMD Romania, parte a Omnicom.

Dragomirescu are o experienta de 9 ani in media si client service, perioada in care a lucrat pentru clienti ca Elite, Coty, Orange, Vodafone.

Managerul a studiat Relatii Economice Internationale la Universitate Romano-Americana si PR &Comunicare la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti.

Totodata, Laura Badea, fostul director de strategie al Omnicom Media Group Romania& managing director al PHD Romania, a fost promovata ca account director pentru PHD Europa Centrala si Est.

Citeste si:

Ea lucreaza pentru Omnicom din decembrie 2008 ca director de strategie, in noiembrie 2009 preluand si functia de managing director al PHD Romania.

Agentia de media PHD este operationala in Romania din 2009 si este o entitate 100% Omnicom Group. Anul trecut compania a avut o cifra de afaceri in jurul a 0,67 milioane de euro, in timp ce Omnicom Media Group Romania a avut un business de 30,9 milioane de euro.

Infiintata in 1990, PHD este o retea de agentii de media si comunicare, cu peste 50 de birouri in toata lumea.