Grupul Publicis Communication Services Bucuresti (GPCS), subsidiara locala a Publicis, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial, l-a numit ca director financiar pe Olivier Brunet (40 de ani).

Brunet are 17 ani de expertiza in domeniu si se va ocupa de operatiunile financiare ale GPCS, subsidiara din Romania a grupului francez Publicis, care opereaza pe piata locala prin intermediul diviziilor Publicis, Focus Advertising si Publicis Events. Anul trecut grupul Publicis a avut afaceri de 25,5 milioane de euro, comparativ 32,1 milioane de euro in 2009, conform Ministerului de Finante.

El si-a inceput cariera in cadrul KPMG, una dintre principalele patru companii de audit din lume.

Timp de sapte ani, Brunet a ocupat pozitia de audit manager in cadrul companiei de consultanta Mazars, dupa care s-a alaturat echipei Alstom, unul dintre cei mai important jucatori la nivel mondial in domeniul transportului si furnizarii de electricitate si transmisiuni.

Grupul Publicis Communication Services Bucharest face parte din reteaua globala Publicis Worldwide si ofera servicii de publicitate, branding, strategie, creatie, productie, marketing pentru evenimente si servicii digitale.

Printre clientii companiei se numara Orange, Carrefour, Renault, Nissan, L’Oréal, Winston (JTI), LG Electronics, URSUS, Procter & Gamble, OMV Petrom, HP, Granini.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Saatchi & Saatchi se desprinde de Radu Florescu si trece la Publicis