Radu Florescu va conduce la nivel regional Asociatia Europeana a Agentiilor de Publicitate

Radu Florescu, directorul general al Centrade Saatchi & Saatchi, unul dintre cele mai mari grupuri de comunciare de pe piata locala, este noul presedinte pentru Europa Centrala si de Est al Asociatiei Europene a Agentiilor de Publicitate (EACA) .

Aceasta este o organizatie non-profit cu sediul la Bruxelles care reprezinta agentiile de publicitate, de media si asociatiile agentiilor din Europa.

Practic, Florescu, un veteran al pietei locale de publicitate, se va ocupa de Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Slovenia si Republica Slovaca. Ca presedinte al EACA a fost ales Moray MacLennan, CEO M&C Saatchi Worldwide.

“Aceasta pozitie reprezinta o mare provocare avand in vedere situatia cu care se confrunta industria in contextul economic actual dominat de incertitudine. Fara indoiala, industria comunicarii se afla in plin proces de transformare”, declara Radu Florescu.

CEO-ul Centrade Saatchi & Saatchi a fost ales la sfarsitul anului trecut si presedinte al Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), o organizatie care a fost fondata in anul 2000. Managerul este unul dintre membrii fondatori si primul presedinte UAPR din istoria organizatiei.

Centrade Saatchi&Saatchi, grupul fondat de Radu Florescu, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 49,8 milioane de euro si un profit net de 1,55 milioane de euro.

Companiile care fac parte din acest grup sunt Zenith Media, Saatchi & Saatchi, Saatchi & Saatchi X, Saatchi & Saatchi PR, Pantone, Cable Direct, Chainsaw Europe.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri