Realizatorul de radio si televizune Serban Huidu a scris pe blogul personal ca se va retrage din emisiunea Cronica Carcotasilor din respect pentru victimele accidentului in care a fost implicat in urma cu aproape zece zile, dar ca emisiunea va continua.
Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul… Am creat in ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mandru si care trebuie sa continuie fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani! Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru. Pe scurt, as vrea sa nu confundati omul Huidu cu emisiunea in sine, care este exprimarea unei idei de mai bine si care a fost tot timpul confundata cu o emisiune de umor! Este o emisiune de opinie care se foloseste de umor! Atat! Pentru asta Cronica trebuie sa continue! Vreau sa le multumesc fanilor si prietenilor care au ramas langa mine in aceste cumplite momente si sa asigur rudele victimelor de adanca mea compasiune. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie si familiei mele! Va rog sa ma iertati!", a scris pe blogul personal Serban Huidu.

Acesta a provocat pe 16 octombrie un accident auto in care au murit trei oameni.

Vinerea trecuta reprezentantii Prima TV au declarat ca emisiunea "Cronica Carcotasilor" se va relua in 2 noiembrie la Prima TV, dupa doua saptamani de pauza.

Serban Huidu (35 de ani) este cel care a lansat emisiunea Cronica Carcotasului in 2000, un an mai tarziu in echipa emisiunii intrand si Mihai Gainusa. Astfel, numele emisiunii s-a schimbat in Cronica Carcotasilor.

De asemenea, Huidu este directorul de programe al postului de radio Kiss FM. El lucreaza de 16 ani in radio si 11 ani in televiziune.

Citeste si:

Serban Huidu, Kiss FM: Cei care conduc institutiile media din Romania nu isi simt produsele

Serban Huidu: Nu va faceti credite la banci si nu va intindeti mai mult decat va e plapuma



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri