Postul RTV, controlat de Sebastian Ghita, fostul manager al Realitatea Media, poate fi receptionat online si de catre clientii operatorilor de telecomunicatii RCS&RDS, Romtelecom si UPC, conform site-ului noului canal de stiri.
Duminica trecuta, pe 24 octombrie, postul Realitatea TV s-a scindat in doua si, astfel, Realitatea TV, canalul detinut de Elan Schwartzenberg, a inceput sa emita din noul sediu din cladirea Willbrook in timp ce RTV, canalul controlat de Sebastian Ghita, emite din studiourile de la Casa Presei Libere, in care a functionat Realitatea TV.

“Puteti urmari RTV pe: Romtelecom (Dolce) - programul 257, UPC - programul 403, Digi (RCS&RDS) - program liber la preluare, care trebuie cautat. Emisia RTV poate fi urmarita si live pe internet, accesand Rtv.net/live. In curand, va vom anunta si alte reţele de cablu unde veti putea urmari stirilor oamenilor care fac realitatea”, au anuntat oficialii companiei pe site-ul RTV.net.

Printre cei care au ramas in echipa RTV se numara: Corina Dragotescu, Catalin Striblea, Catalin Popa, Eugen Chelemen, Roxana Niculescu Costei, Mihaela Tanase, Letitia Zaharia, Mirela Voicu, Marilena Nedelcu, Simona Gheorghe, Cristian Zarescu, Valentina Pufulescu, Catalina Porumbel, Roxana Lupuianu, Marius Nitu, Lili Ruse, Anca Vladica, Iulia Nagy, Malina Popa, Radu Herjeu, Ioan Korpos.

Cititi cum a descris prezentatoarea de televiziune Corina Dragotescu felul in care postul Realitatea TV s-a divizat in doua canale de stiri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri