GMP PR, agentia de relatii publice a anului la PR Award

Compania GMP PR, unul dintre principalii jucatori pe piata locala de relatii publice, a fost desemnata agentia anului in cadrul celei de-a noua editii a competitiei Romanian PR Award.

Castigatori PR Award

Titlul de "Comunicatorul Anului” i-a fost acordat Crina Coco Popescu, tanara in varsta de 16 ani care este prima alpinista din lume care a terminat Circuitul Seven Volcanoes si a urcat pe Masivul Vinson, cel mai inalt varf din Antarcticii.

Au fost acordate 16 premii de aur, 28 de premii de argint si 10 diplome de excelenta, doua premii speciale speciale, distribuite pe cele 24 categorii de concurs, la care s-au adaugat 5 premii pentru echipele studentesti finaliste la Junior PR Award.

Jurizarea competitiei a fost asigurata de reprezentanti ai agentiilor Edelman, Ketchum Pleon, Ogilvy, MSL GROUP, Freud Communication, Gagen MacDonald, GolinHarris, fischerAppelt, directori de comunicare ai companiilor Microsoft, McDonald's Romania, BCR, Unilever, IKEA, Raiffeisen, Philips, Rompetrol, Ursus, Siemens, real – Hypermarket, executivi ai agentiilor locale de PR – McCann PR, Brandient, Graffiti PR, DC Communication, precum si consultanti independenti, cercetatori si reprezentanti ai organizatiilor internationale de profil – US Institute for Public Relations (IPR), CSR Europe, International Communications Consultancy Organization (ICCO), AMEC si The Holmes Report.

Cine este GMP PR:

Agentia de relatii publice GMP PR a fost lansata in 2005 si este detinuta de Felix Tataru (80%), fondatorul si directorul general al grupului de comunicare GMP, si de Ioana Manoiu (20%), directorul general al GMP PR, conform Registrului Comertului.

In prezent, agentia are clienti precum Petrom, Romtelecom, Apa Nova, Ursus Breweries, PepsiCo, GSK, Lufthansa, Sensiblu, Henkel, Muller Dairy Romania, Bancpost, Programul Biblionet, Ericsson Romania, HP, Starfoods, Roca si Sodexo.

Citeste si:

Manoiu, GMP: PR-ul modern nu mai tine cont de articole, ci se cuantifica prin vanzari si implicarea publicului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri