Prezentatoarea de televiziune Andreea Raicu a investit 25.000 de euro pentru a-si lansa publicatia online de lifestyle Andreearaicu.ro. Ea isi doreste sa ajunga la ajunga la 10 0000 de cititori pana la sfarsitul anului.
Revista se adreseaza in special femeilor, intre 15 și 45 de ani si contine noutati despre moda, frumusete, sanatate, cursuri, carte, concerte, lansari muzicale, spectacole de teatru, premiere cinematografice.

“Toti pasii pe care i-am facut inca de la inceputurile carierei m-au condus catre aceasta directie. Obiectivul nostru este ca aceasta revista sa ajunga in top 10 website-uri de referinta in domeniul lifestyle feminin.”, spune Andreea Raicu.

Ea isi doreste sa aiba in jur 10 0000 de cititori pana la sfarsitul anului. In prezent, blogul personal al Andreei Raicu are peste 18 700 de cititori unici pe luna, iar pagina de Facebook in jur de 50 000 de fani.

Echipa redacționala este formata din: Radiana Bratu (Redactor-Sef), Diana Marasoiu (Redactor), Alice Bursuc (Redactor frumusete), Daniela Mihalcea (Redactor sanatate) si Oana Stan (Secretar General de Redactie).

Revista a fost precedata de lansarea in septembrie a aplicatiei Stilist personal pe reteaua de socializare Facebook.

Andreea Raicu a lucrat pentru emisiuni precum Ora 7, Buna Dimineata! (Pro TV), Stil sau Megastar si a fost timp de cinci ani fashion & beauty editor la revista Viva!.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri