Andreea Raicu a investit 25.000 de euro ca sa lanseze propria revista online

Prezentatoarea de televiziune Andreea Raicu a investit 25.000 de euro pentru a-si lansa publicatia online de lifestyle Andreearaicu.ro. Ea isi doreste sa ajunga la ajunga la 10 0000 de cititori pana la sfarsitul anului.

Revista se adreseaza in special femeilor, intre 15 și 45 de ani si contine noutati despre moda, frumusete, sanatate, cursuri, carte, concerte, lansari muzicale, spectacole de teatru, premiere cinematografice.

“Toti pasii pe care i-am facut inca de la inceputurile carierei m-au condus catre aceasta directie. Obiectivul nostru este ca aceasta revista sa ajunga in top 10 website-uri de referinta in domeniul lifestyle feminin.”, spune Andreea Raicu.

Ea isi doreste sa aiba in jur 10 0000 de cititori pana la sfarsitul anului. In prezent, blogul personal al Andreei Raicu are peste 18 700 de cititori unici pe luna, iar pagina de Facebook in jur de 50 000 de fani.

Echipa redacționala este formata din: Radiana Bratu (Redactor-Sef), Diana Marasoiu (Redactor), Alice Bursuc (Redactor frumusete), Daniela Mihalcea (Redactor sanatate) si Oana Stan (Secretar General de Redactie).

Revista a fost precedata de lansarea in septembrie a aplicatiei Stilist personal pe reteaua de socializare Facebook.

Andreea Raicu a lucrat pentru emisiuni precum Ora 7, Buna Dimineata! (Pro TV), Stil sau Megastar si a fost timp de cinci ani fashion & beauty editor la revista Viva!.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri