Adrian Nanulescu, cel care in ultimii zece ani a condus departamentul de clienti de business al Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a fost numit director general al Antena Group. Astfel, acesta preia managementul posturilor de televiziune Antena1, Antena 2, Euforia si GSPTV
De profesie inginer, Nanulescu a inceput sa lucreze pentru Orange in mai 1999, conform retelei de socializare LinkedIn. In ultimii zece ani, el a condus departamentul de clienti corporate al companiei de telecomunicatii cu afaceri de aproape un miliard euro anul trecut.

“Media este o industrie dinamica, foarte competitiva si are rol extrem de important in societatea romaneasca”, declara Adrian Nanulescu.

El il inlocuieste la conducerea celor patru posturi de televiziune pe Sorin Alexandrescu, managerul care a fost CEO-ul Antena Group din decembrie anul trecut. Alexandrescu s-a alaturat grupului Intact in 2008, dupa ce anterior a fost directorul general al producatorului de dulciuri Kandia-Excelent.

Antena Group reprezinta divizia de televiziune a trustului Intact. Trustul are operatiuni in televiziune, presa scrisa, radio, online si productie si detine branduri precum Antena1, Antena 3, Jurnalul National, Radio ZU sau gsp.ro.

Sursa foto: LinkedIn
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri